Приятели и партньори

Приятели и партньори


 

"СЕРГИЙКА" - За всекиго по нещо!

При нас ще намерите разнообразие от стоки и услуги за тялото и душата! На нашата сергийка  има автентични стоки от Индия, апт произведения, книги, билкова аптека и много услуги!

Научете повече: http://sergiika.com


 

"ШКОЛА ЗА УСМИВКИ" - Школа за физическо оздравление и духовно израстване
 

Какво е усмивката? За едни е радостно събитие, за други досадна механична необходимост, за трети израз на любов и приятелство, за четвърти... те просто са забравили какво е това усмивка.

Има десетки мъдрости, мисли и афоризми за усмивката: “Никога не съм виждал лице, което се усмихва да не е красиво”, “Усмивките не се чупят, но поправят счупени сърца”, “Усмивката е най-краткия път между двама души”, “Когато човек стори добро без принуда, тогава Бог поглежда към земята, усмихва се и казва: "Дори само заради този миг си струваше да сътворя света", “Децата се учат да се усмихват от родителите си.” И още хиляди и хиляди...

Научете повече: http://shkolazausmivki.alle.bg


 

СД "Фарер"

 СД Фарер е фирма базирана в град Добрич. Основната й дейност е дистрибуция на продукти от природен, модифициран Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит, с марката Rhodosorb-Farer и Rhodosorb-H. 

Научете повечеhttp://www.plevelovud.com/

 

Copyright ©. All rights reserved. | Design by: Tri Stapki